fbpx

Cactus Carina

Testimonials

"Ik weet eigenlijk niet meer hoe ik je vond. Het feit dat het besloten is, sprak me aan. Mentale fitheid in combinatie met gezond eten sprak me ook aan. Het was fijn dat mensen heel kort over zichzelf vertelden. Met knikkende knieĆ«n heb ik me er wegwijs in gemaakt. Tegen mijn vrienden noem ik jullie nu mijn heerlijke onbekende vrienden waar ik mijn ongenoegen kan delen šŸ™‚ Het leverde mij op dat ik ook daadwerkelijk aan de slag ging met me mentaal fitter voelen. De eerste 6 weken gingen als een speer. Fitter tussen de oren, gewichtsverlies en veel beter bestand tegen de tegenslagen die evengoed toch op mijn pad kwamen. Daarbij was het heerlijk om terugkoppeling te krijgen via de Community. Te zien hoe anderen zich worstelen naar hun doelen, tips of gewoon een virtuele knuffel. Zeker op de dagen dat het minder gaat, vaar ik wel bij de ervaring van anderen. Nooit geweten dat emoticons ook iets kunnen overbrengen. Ik heb geleerd dat machteloosheid iets is waar je weinig aan kunt doen Door me in te spannen wordt mijn hoofd rustig en krijgt de machteloosheid toch ook een plekje. Daarnaast heeft het me sterker gemaakt, durf ik beter te staan waar ik me goed bij voel en krijgt negatief niet meer zo de kans om zich in mijn lichaam te wroeten"
Anoniem
Cactus Carina Community-lid
"Ik zou het zeker aanbevelen. Zoek je een fijne veilige plek om je struggles en succes te delen. Tips en recepten te krijgen, te lachen en uiteindelijk door middel van microdoelen succesvol je doelen te halen, dan heb je hier echt iets aan. Niemand heeft de wijsheid in pacht, maar met elkaar komen we heel ver. Maar wees je ervan bewust, je moet het zelf doen. Als ik even geen zin heb om te sporten of te bewegen, dan kijk ik wat anderen die dag al hebben gedaan. Je wil dan toch niet achterblijven? Dus dat daagt me zeker wel uit en echte contacten die ik heb opgedaan"
Mariƫlla Bominaar
Specialist Verkoopopleidingen
"Ik wilde graag afvallen, maar steeds lukte het niet of had ik niet genoeg motivatie. Eind december kwam ik de challenge tegen en deed mee! En het lukt! De motivatieberichten in de Facebookgroep waren super en fijn om met elkaar te delen. Het heeft me vooral gewicht gekost šŸ™‚ Het is gelukt af te vallen en de trend zet door! Het is mij gelukt het ontbijt te veranderen (altijd brood) naar kwark. Een schema te maken en al bijna 3 maanden minimaal 20 minuten te wandelen, maar het wordt steeds meer! Heel prettig. De bemoedigende woorden hebben mij erg geholpen! Het uitwisselen van ideeĆ«n. Te lezen dat iedereen wel eens een baalmoment heeft en dan toch de draad oppakt. Het positief stimuleren . De ommetjes app groepen. Ik zou iemand zeker de Community aanraden omdat het zo fijn en positief is"
Christina Mourits
Cactus Carina Community-lid
"Ik worstel al sinds mijn tienerjaren met overgewicht en heb al van alles geprobeerd. Toevallig kwam ik jouw oproep om lid te worden van de Community op Instagram tegen. Omdat dit vrij laagdrempelig is en dacht, wie niet waagt wie niet wint, heb ik me aangemeld. Ik had al zoveel geprobeerd, ook dingen die geld kosten, dus die ā‚¬ 10,- inleg had ik er graag voor over om in te stappen en dit te gaan proberen. Ik ben heel blij dat ik dit heb gedaan!! Het bracht mij heel veel motivatie om vol te houden. Dit komt voor een groot gedeelte door de challenge om een bepaald percentage per maand af te vallen. Daarbij de tools die jij geeft om het afvallen of liever gezegd je levensstijl blijvend aan te passen helpen enorm. Ik denk dat aan het luisteren naar een podcast tijdens het wandelen, het motiveren om hard te lopen, nog een extra ommetje te maken, informatie over IF en niet te vergeten jouw eigen ervaring hoe je af bent gevallen. Zo motiverend!"
Mieke Polman
Cactus Carina Community-lid
"De samenwerking in de groep is goed. Het is fijn nieuwe ervaringen, recepten, etc met elkaar te delen en elkaar te motiveren. Ik zou de Community zeker aanbevelen bij anderen, omdat het mij nu wel lukt om een andere levensstijl vol te houden. Ik heb er zelfs lol in. En als het even niet lukt kun je steun vinden bij de anderen in de Community. Ook is het knap dat je iedere week weer iets nieuws uitprobeert, bv koud douchen, miracle morning methode, etc. Ik heb niet getwijfeld omdat de inleg zeer betaalbaar is en dus laagdrempelig is."
Anoniem
Cactus Carina Community-lid
"Ik ben lid geworden van de Community omdat het voor mij heel goed werkt als ik ervaringen kan delen met mensen die hetzelfde doel nastreven, het motiveren en gemotiveerd worden, het inspireren en geĆÆnspireerd worden, het groepsgevoel, op papier zien staan dat ik een doel heb en dat daar getuigen van zijn, motiveren mij nog beter dan wanneer ik er alleen voor ga. Het heeft mij meer zelfkennis gebracht, jezelf uit je comfortzone halen, open staan voor nieuwe uitdagingen en het gevoel dat het me geeft als het me gelukt is. Daarnaast nog meer kennis over voeding en lifestyle en ontzettend fijne contacten. Als ik dit niet gedaan had, was ik niet zover gekomen als ik nu ben"
Anoniem
Cactus Carina Community-lid
"Ik ben lid geworden, want ik weet gewoon van mezelf dat dit heel goed werkt. Ik ben dus ook zeer actief in berichten posten en beantwoorden. Ik haal er zelf veel tips uit en hoop dat ik andere ook 'help' met tips en informatie. Het meest waardevol was voor mij de les die ik in januari geleerd heb. Ik deed mee aan de challenge om 5% af te vallen, maar dit lukte helaas net niet, daar was ik zo op gefocust, dat ik compleet uit het oog verloor wat ik wel bereikt had, bijna 4 kg afgevallen. Iemand uit de Community nam de moeite om me prive te benaderen en me er anders naar te laten kijken. Dit stukje menselijkheid en betrokkenheid van een compleet vreemde betekende heel veel voor mij en heeft me echt iets geleerd. Mensen die open staan voor voor contact met mensen die je niet kent en samen ergens voor willen strijden, kunnen echt iets hebben aan deze Community. Ik heb niet getwijfeld, wist meteen dat ik dit wilde doen, ik houd nou eenmaal van het competitie element"
Susanne Sieben-Buurke
Thuisblijfmoeder