fbpx

Cactus Carina

6-Weekse Zomerchallenge

Het is bijna zomer

Het is bijna zomer! Halleluja, de zonnige dagen en drukke terrassen zijn eindelijk in volle gang! Natuurlijk willen we het hele jaar door lekker in ons vel zitten, maar de zomer brengt net dat beetje extra motivatie met zich mee.  

Ben jij op zoek naar de inspiratie en motivatie die je nodig hebt om wat kilo’s kwijt te raken voordat de zomer begint?

Heb je jezelf betrapt op het feit dat je elke zomer weer bedenkt dat je het “dit keer echt anders gaat doen”, maar dat je pogingen nooit langer dan twee weken duren? Dat is frustrerend, want je weet dat je meer in je hebt, maar het is moeilijk… 

Samen

Wil je kilo’s verliezen, je vitaliteit verbeteren en jezelf beter in je vel voelen? Dan is de 6-Weekse Zomerchallenge precies wat jij nodig hebt! 

Laten we het samen aanpakken!
Deze uitdaging geeft jou het zetje in de rug dat je nodig hebt om die kilo’s kwijt te raken voor de zomer. Dit kan het beslissende duwtje zijn in de juiste richting!  

Creëer een gezonde levensstijl met de focus op voeding

Veel mensen denken bij afvallen dat ze weinig moeten eten om resultaat te zien. Misschien herken je dit wel, want ik heb het zelf ook vaak zo aangepakt. Maar deze aanpak is niet lang vol te houden. Uiteindelijk verlies je spiermassa en ervaar je een gebrek aan energie. Je merkt het bijvoorbeeld aan haaruitval of een doffe huid. Daarnaast ligt de verleiding van ‘snacken’ altijd op de loer, en zodra je toegeeft, is het hek van de dam.. Het resultaat is vaak het gevreesde jojo-effect. Maar dat willen we juist voorkomen. 

Wat is dan de oplossing?

Om af te vallen, dien je een negatieve energiebalans te creëren. Dit betekent dat je meer calorieën moet verbranden dan je binnenkrijgt, oftewel een calorietekort. Het is echter belangrijk om te weten wat je precies eet. Ik begrijp dat dit lastig kan zijn om bij te houden, maar met de gepersonaliseerde Cactus Carina App hoef je niet langer zelf te rekenen! De ruim 1700 recepten in de app worden automatisch afgestemd op jouw behoeften, rekening houdend met jouw doelen en voorkeuren. Je hoeft dus niet meer zelf te berekenen of je binnen je calorieënlimiet blijft.  

 

Stop met diëten en voel je zelfverzekerd in je eigen vel!

Ontdek de oplossing om te stoppen met diëten en jezelf zelfverzekerd en lekker in je vel te voelen, zonder constant bezig te zijn met voedingsregels. Met de Cactus Carina App bereik je dit alles en meer, zonder dat je je volledige eetpatroon hoeft om te gooien. 
De Cactus Carina App maakt het eten niet alleen gemakkelijk, maar helpt je ook om je doelen te bereiken. Calorieën tellen is verleden tijd. De app stelt automatisch een gepersonaliseerd weekmenu voor je samen, rekening houdend met jouw doelen en voorkeuren (zoals het aantal eetmomenten per dag, wat lust je wel- en niet, welke producten eet je graag bij welk eetmoment, waar ben je intolerant of allergisch voor, etc). Het menu is volledig afgestemd op jouw berekende calorietekort.  
Je ontvangt jouw persoonlijke voedingsschema in een handige app. Het voedingsplan bestaat uit meer dan 1700 heerlijke recepten, dus er is genoeg keuze! Je kunt eenvoudig maaltijden of ingrediënten verwisselen of zelf je eigen maaltijden samenstellen, zodat je kunt genieten van wat je zelf lekker vindt. De recepten zijn voorzien van duidelijke ingrediëntenlijsten en bereidingswijzen. Bovendien kun je gemakkelijk je gezinsleden betrekken bij jouw gezonde eetpatroon. Met de app kun je ook moeiteloos een boodschappenlijstje maken en zelfs direct naar de online winkelwagen verschuiven en thuis laten bezorgen als je dat zou willen.

Ontdek hoe je moeiteloos kilo’s kunt verliezen en je weer heerlijk in je vel kunt voelen!
Breek nu definitief met oude patronen en behaal blijvende resultaten! pogingen gedaan, maar val je telkens terug in oude patronen?
Zeg vaarwel tegen het gedoe van calorieën tellen en bereik moeiteloos je dagelijkse doelen!
Laat je inspireren met eindeloze mogelijkheden voor gezonde en smakelijke maaltijden!
Klaar voor een gemakkelijke en duurzame manier van gezond eten?
Ontdek een eetstijl die je daadwerkelijk kunt volhouden!
Wacht niet langer, join de 6-Weekse Zomerchallenge op 5 juni en start jouw reis naar een slanker lichaam

Werken aan doelen doe je zelf, maar je hoeft het niet alleen te doen!

Ik begrijp dat het niet gemakkelijk is, maar ik daag je uit! 
Daarom wil ik je vragen om samen met mij de uitdaging aan te gaan en enkele kilo’s te verliezen in de komende zes weken. Vanaf maandag 5 juni gaan we met z’n allen 6 weken lang werken aan gewichtsverlies voordat de vakantieperiode begint. Ik ben enthousiast en doe zelf ook mee, zodat we knallend (en slanker) de vakantie beginnen! 

Wat houdt de challenge in?

Voeding voor succes
Met de geavanceerde Cactus Carina App heb je alle tools in handen om jouw doelen te bereiken. Je krijgt gepersonaliseerde voedingsschema’s, recepten en handige tips die je helpen om bewuste keuzes te maken en jouw lichaam te voeden op een gezonde en evenwichtige manier.

Cactus Carina Corine
Boost Me Pt Corine

Begeleiding van personal trainer Corine
Doe mee aan onze interactieve webinars, geleid door de ervaren personal trainer Corine. Elke twee weken kun je deelnemen aan deze inspirerende sessies, waarin je al je vragen kunt stellen en waardevolle inzichten krijgt om jouw doelen te bereiken. Corine is er om jou te motiveren, te coachen en te ondersteunen tijdens jouw challenge.

Wekelijkse commitment opdrachten
Blijf betrokken en gemotiveerd tijdens de challenge met onze wekelijkse commitment opdrachten. Deze uitdagende opdrachten dagen je uit om actief deel te nemen, je grenzen te verleggen en jezelf te blijven motiveren. Door elke week je commitment te tonen, zul je merken dat je steeds dichter bij jouw doelen komt en het vertrouwen krijgt om te slagen.

Support in de community
Je staat er niet alleen voor tijdens deze 6-Weekse Zomerchallenge. Sluit je aan bij onze actieve community van gelijkgestemden die allemaal werken aan hun persoonlijke transformatie. De community is een bron van motivatie, inspiratie en ondersteuning. Je kunt ervaringen delen, tips uitwisselen en elkaar aanmoedigen om door te zetten. Samen staan we sterker!

Bereik duurzame resultaten:
Deze 6-Weekse Zomerchallenge gaat verder dan alleen het verliezen van kilo’s. We willen dat je duurzame resultaten behaalt en een gezonde levensstijl ontwikkelt die je kunt volhouden. We bieden je de tools, de begeleiding, de ondersteuning in de community en de motivatie om niet alleen deze zomer, maar ook in de toekomst te stralen en je beste zelf te zijn.

Wacht niet langer, doe mee met de 6-Weekse Zomerchallenge en zet de eerste stap naar een gezonder, energieker en zelfverzekerdere zomer!

Hoe dan?

Schrijf je vóór 5 juni in via de meedoen-knoppen op deze pagina. 
Na inschrijving ontvang je per email de link naar het registreren voor de Food-App en word je toegelaten tot de Cactus Carina Community. Het hebben van een doel en ondersteuning zijn essentieel voor succes! In de Community delen we ervaringen, geven we elkaar tips en motiveren we elkaar om onze doelstelling te behalen. Het is een handige plek om samen te werken!  

Wat kost het?

Wanneer je meedoet met de 6-Weekse Zomerchallenge worden de instapkosten voor gebruik van de app (inclusief online intake) gehalveerd van € 24,95 naar € 12,50. Voor de twee extra weken gebruik van de app betaal je slechts € 3,45 extra. 
Om mee te doen aan de 6-Weekse Zomerchallenge investeer je dus slecht € 15,95 (dat is de prijs van anderhalve pizza) in plaats van € 33,25

Verdien je investering terug!

Word een Cactus Carina ambassadrice door je aan te melden bij ons gratis affiliate-systeem. Je ontvangt een link die jij kunt delen met iedereen die je kent. Ken jij mensen uit jouw omgeving die samen met jou deze uitdaging aan willen gaan? Of heb jij een groot bereik? Voor elke persoon die zich via jouw link aanmeldt voor de 6-Weekse Zomerchallenge, ontvang jij 10% commissie! Zo kun jij zelfs je investering in de Challenge terugverdienen voordat de Challenge is begonnen!
Meld je snel aan via deze link

Prijzen

De focus van deze Challenge ligt niet op competitie. Je strijdt niet TEGEN anderen, maar je doet het voor JEZELF! Als je op 17 juli kilo’s kwijt bent geraakt en de commitment opdrachten hebt voltooid, ben je een winnaar! Als extra motivatie en beloning verloten we aan het einde van de challenge leuke prijzen onder de winnaars van de challenge. Want wie zegt dat hard werken niet beloond mag worden?

Vertel het door

“Als anderen van je doelen weten, houd je ze langer vol”

Nodig je vrienden uit om de uitdaging ook aan te gaan!

Dit kun je doen door de MEEDOEN-Template die je ontvangt na inschrijving te delen in je stories en daar 3 vrienden in te taggen! Tag ook @fitscarina zodat ik je enthousiasme kan volgen! (Je kunt je eigen affiliate-link gebruiken. Verdien je investering in de Challenge terug voordat de Challenge is begonnen!)
Uit alle deelacties wordt een extra prijs verloot!