fbpx

Cactus Carina

Cactus Carina Challenge September 22

Cactus Carina Challenge September 22

Back on track na de zomer(vakantie)

Heb jij ook zo genoten van de zomermaanden? Veel genoten van de warme dagen, de zon, de tuin, de terrassen, van veel fietsen en vooral veel genoten van de vrije dagen op vakantie!
Ik ben zelf tijdens de vakantie vrij actief geweest, maar heb wel degelijk veel te veel genoten van veel eten. In de aanloop naar de vakantie toe waren mijn grenzen eigenlijk al vervaagd, waardoor ik mijn vakantie eigenlijk al met een veel hoger gewicht op de weegschaal aanving.  

Tijd voor actie!
Ik ben klaar met de aangekomen kilo’s. Jij ook? Wil jij in de komende maand een frisse start maken? Wil jij iets aan jouw gewicht veranderen? Gewicht kwijtraken en daardoor fitter worden? Doe dan mee met de Cactus Carina Challenge September, waarin we (zomer)kilo’s gaan verliezen door gebruik te maken van de Cactus Carina Food-App! Het is de meest complete voedingsapp ooit! 

 

Stoppen met diëten

Lekker in je vel zitten en jezelf zelfverzekerd voelen, zonder aan diëten te hoeven denken. Met de Cactus Carina Food-app kun je dit bereiken, zonder jouw voedingspatronen volledig te moeten veranderen.
Ruim 6.000 challengers passeerden de revue in de afgelopen 1,5 jaar en velen gaven aan dat ze graag recepten zouden ontvangen. Liefst voorzien van informatie omtrent calorieën en macro-verdeling. Aan dit verzoek is nu gehoor gegeven!

Een gezonde leefstijl door focus op voeding

Ik merk dat veel mensen bij afvallen denken: Ik  ga weinig eten, dan val ik af. Herkenbaar, ik heb het zelf ook vaak zo gedaan. Dit is echter een leefstijl die niet lang vol te houden is. Je zult uiteindelijk spiermassa gaan verbranden en een gebrek aan energie ervaren. Je merkt het bijvoorbeeld aan het uitvallen van je haar of een grauwe huid. De drang naar ‘snaaien’ ligt op de loer en als eenmaal het hek van de dam is.. Een gevolg is uiteindelijk: het jojo-effect. Maar dat is juist wat je wilt voorkomen. 

Wat is dan de oplossing?

Om af te vallen hanteer je een negatieve energiebalans. Je verbruikt dan meer calorieën dan dat je inneemt. Oftewel: een calorietekort. De focus dient dus te komen te liggen op het verminderen van het aantal calorieën. Maar daarvoor moet je wel weten wat je alemaal binnenkrijgt. Ik weet dat het lastig is om bij te houden, maar de gepersonaliseerde Cactus Carina Food-App neemt al het rekenwerk voor je uit handen! De honderden recepten in de app worden automatisch afgestemd op wat jij nodig hebt, rekening houdend met jouw doelstellingen en voorkeuren. Zo hoef je niet meer zelf te rekenen om uit te komen in je calorieën. 

Cactus Carina Food-App

Met de Cactus Carina Food-App kun je op een makkelijke manier eten, maar tevens je doelstellingen behalen. Calorieën tellen is niet meer nodig. De app zet je weekmenu volledig automatisch voor je klaar en houdt daarbij rekening met jouw persoonlijke doelstelling en voorkeuren (bv het gewenste aantal eetmomenten, voedingsvoorkeuren, allergieën, etc.), volledig gepersonaliseerd naar jouw berekende calorietekort. 
Je ontvangt je persoonlijke voedingsschema in een handige app. Het voedingsplan wordt samengesteld uit meer dan 1500 lekkere recepten, genoeg keuze dus! 
Je kunt eenvoudig maaltijden wisselen of eigen maaltijden samenstellen en zo zelf kiezen voor wat je lekker vindt. De recepten bevatten een duidelijke ingrediëntenlijst en bereidingswijze en je kunt ook gemakkelijk je eventuele gezinsleden meenemen in het voedingspatroon. In de app maak je heel gemakkelijk een boodschappenlijstje, je kunt de boodschappen zelfs direct naar de online winkelwagen verschuiven en thuis laten bezorgen als je dat zou willen.

Vanaf oktober zal de Cactus Carina Food-App te koop zijn via de webshop, maar in september gaat de app al live voor de September-Challengers!
Wanneer je meedoet met de September-Challenge worden de instapkosten voor gebruik van de app (inclusief intake) gehalveerd.

  • Wil jij afvallen en lekkerder in je vel zitten?
  • Heb je al vele pogingen gedaan, maar val je telkens terug in oude patronen?
  • Ben je het zat om calorieën bij te houden in een app en kom je vaak niet goed uit met je dagelijkse calorieën?
  • Heb je weinig inspiratie voor gezonde én makkelijke maaltijden?
  • Kortom: Wil jij gemakkelijk gezond kunnen eten voor duurzame resultaten?
  • Een manier van eten die daadwerkelijk is vol te houden?
    Ga aan de slag om die kilo’s te verliezen! 

Werken aan doelen doe je zelf, maar je hoeft het niet alleen te doen!

Ik weet, het is niet makkelijk, maar daarin wil ik je wél uitdagen!
Ik wil je vragen of je samen met mij en vele andere de uitdaging aangaat om in de maand september kilo’s te gaan verliezen

Hoe dan?

Vanaf donderdag 1 september gaan we met z’n allen een maand lang werken aan het verliezen van ove(zomer)kilo’s door het gebruik van de Cactus Carina Food-App. Ik ben excited en doe met je mee, knállend (en slanker) richting de wintermaanden!
Je schrijft je vóór donderdag 1 september in via de meedoen-knoppen op deze pagina.

Na inschrijving ontvang je per email de link naar het registreren voor de Food-App en word je toegelaten tot de Cactus Carina Community, want wie iets wil veranderen heeft een doel nodig én support! In de Community worden ervaringen en tips uitgewisseld, steunen we elkaar en motiveren we elkaar om samen onze doelstelling te behalen. Heel handig! 

Wat kost het?

Vanaf oktober zal de Cactus Carina Food-App te koop zijn via de webshop, maar in september gaat de app al live voor de September-Challengers! 
Wanneer je meedoet met de September-Challenge worden de instapkosten voor gebruik van de app (inclusief online intake) a € 25,- gehalveerd naar € 12,50

Verdien jouw inlegbedrag alvast terug!

Word Cactus Carina ambassadrice door je aan te melden bij mijn gratis affiliate-systeem. Je ontvangt een link die jij kunt verspreiden onder iedreen die je kent. Voor iedere persoon die zich via jouw link aanmeldt voor de September-Challenge, ontvang jij 10% commissie! Zo kun jij zelfs jouw investering voor de Challenge al terugverdienen vóórdat de Challenge is begonnen!
Meld je snel aan via deze link!

Prijzen

De focus van deze Challenge ligt niet op competitie. Je strijdt niet TEGEN iemand, je doet het voor JEZELF! Ben jij op 1 oktober afgevallen? Dan ben je een winnaar! Onder alle winnaars van de Challenge worden leuke prijzen verloot!