fbpx

Cactus Carina

Cactus Carina Challenge Juni

De terrassen zijn weer open, de zomer is in aantocht!

Zoek jij naar de motivatie die je hard nodig hebt om wat kilo’s kwijt te raken voor de Zomer van 2021?
Betrap jij jezelf erop dat je wederom had bedacht dat je het ‘deze zomer helemaal anders zou doen’, maar heeft jouw poging niet langer dan 2 weken geduurd?
Daar baal je van, want je wilde meer dan dat. Je weet dat je meer in je hebt, maar je vindt het moeilijk..

Wil jij in de komende maand iets aan jouw gewicht veranderen? Gewicht kwijtraken en daardoor fitter worden? Doe dan mee met de Cactus Carina Challenge Juni!
Laten we het samen doen!
De Challenge zorgt er echt voor dat jij nog nét even wat gewicht kwijtraakt voor de zomer, of dat jij nét even dat duwtje in de juiste richting krijgt!

Feiten
Het blijkt dat vrouwen vaker doelen stellen die lastiger vol te houden zijn, waardoor mannen hun pogingen langer volhouden dan vrouwen.
De doelen van de mannen zijn vaak realistisch en concreet. Dus niet: ‘Dit jaar ga ik afvallen’, maar ‘Ik wil 5 kilo afvallen voor 1 juli’.
Vrouwen zijn wél succesvoller als ze hun vrienden en familie over het voornemen vertellen of als ze worden aangemoedigd niet meteen op te geven als ze een keer in hun oude gewoontes vervallen.

Werken aan doelen doe je zelf, maar je hoeft het niet alleen te doen !
Ik weet het, het is niet makkelijk, maar daarin wil ik je wél uitdagen! Ik wil je vragen of je samen met mij de realistische uitdaging aangaat om in de maand juni 4% van je gewicht te verliezen.

Hoe dan?
Vanaf dinsdag 1 juni gaan we met z’n allen een maand lang werken aan de basis voor een gezonde(re) leefstijl!
Ik ben excited en doe met je mee, knállen voor de vakantie!
Je schrijft je vóór dinsdag 1 juni in via onderstaand invulformulier.
Je ontvangt direct een bevestigingsmail in je inbox (check ook je spambox) met daarin een betaallink.
Ook vind je in deze email een link naar de besloten Cactus Carina Community-pagina waar je lid van kunt worden als je dat nog niet bent.
Wie iets wil veranderen heeft een doel nodig én support!
In de Facebook Community worden ervaringen en tips uitgewisseld, steunen we elkaar en motiveren we elkaar om samen onze doelstelling te behalen. Heel handig!

Wat kost het?
Helemaal niets! Tenminste.. als je je doel behaalt! Om mee te doen leg je € 10,- in. Heb jij na deze maand de Challenge behaald, wordt het volledige inlegbedrag teruggestort*
*Wil je wel graag meedoen, maar wil je je gewicht niet doorgeven? Dat kan! (Laat dit veld dan leeg in het invulformulier) Echter ontvang je na afloop je inlegbedrag niet terug op je rekening. Wél ding je mee om prijzen te winnen!

Eerlijkheid duurt het langst
Aangezien je dit voor jezelf doet, ga ik er van uit dat je in alle eerlijkheid je start- en eindgewicht doorgeeft (of aangeeft of je de 4%-Challenge hebt behaald of niet)

Winnen
De focus van deze Challenge ligt niet op competitie. Je strijdt niet TEGEN iemand, je doet het voor JEZELF! Ben jij op 1 juli 4% of meer van jouw gewicht afgevallen? Dan ben je een winnaar! Onder alle winnaars van de Challenge worden leuke prijzen verloot!

Zegt het voort
“Als anderen van je doelen weten, houd je ze langer vol”
Nodig je vrienden uit om de uitdaging ook aan te gaan!
Dit kun je bijvoorbeeld doen door personen te taggen onder deze instagrampost
Of gebruik de hashtag #cactuscarinachallenge en deel je ervaringen op Instagram en Facebook. Tag vooral @fitscarina hierin, zodat ik het ook kan zien!

NB
Het gewicht dat jij hieronder in het inschrijfformulier door gaat geven, is waarschijnlijk niet jouw startgewicht van de Challenge op 1 juni.
Daarom volgt er volgt voorafgaand aan de start nog een email, waarin ik je de gelegenheid geef om op dinsdag 1 juni je definitieve startgewicht door te geven.  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mail (verplicht)

  Jouw facebook naam (voor toelating community)

  Jouw Instagram naam

  Naam rekeninghouder (voor controle betaling)

  IBAN bankrekening nummer (voor controle betaling)

  Jouw gewicht

  4% Afvallen

  Resultaat