fbpx

Cactus Carina

Cactus Carina Easy Summer Bingo

Cactus Carina Easy Summer Bingo

De zomervakantie breekt aan!

Misschien herken jij wel iets uit onderstaand voorbeeld:

Je hebt je best gedaan om voor de zomervakantie wat kilo’s te verliezen. Wekenlang heb jij bepaalde ongezonde voedingsmiddelen verbannen uit jouw dieet en vaak ben je tot het uiterste gegaan in de sportschool.
Yes, de blote benen mogen misschien zelfs wel gezien worden en het zomerjurkje van vorig jaar past weer. 

De vakantie breekt aan en het is genieten geblazen. Alle voornemens laat je varen en na een paar weken ben je helemaal uit je gezonde ritme. Je jurk zit weer veel te strak en je kunt je niet meer herinneren wanneer je voor het laatst hebt gesport. Tja.. het was tenslotte vakantie. Dan mag je genieten, toch?

Blijf ook tijdens de zomervakantie goed voor jezelf zorgen!

Je bent het vast met me eens dat we het deze zomer niet zover willen laten komen. Natuurlijk willen we genieten van zon, terrassen en lekker eten & drinken, maar laten we de komende zomermaanden ook aandacht schenken aan activiteiten die bijdragen aan een verbetering van ons welzijn. En dat gaan we doen door dagelijks korte, easy opdrachten uit te voeren waarbij de focus ligt op voeding, mindset en beweging. Zo blijven we ook tijdens de zomermaanden goed voor onszelf zorgen en voorkomen we dat we in september ‘weer opnieuw moeten beginnen’.

Het thema voor juli & augustus wordt dan ook: No Stress, Feeling Good!

Cactus Carina reist met je mee deze zomer! 

In de zomer van 2021 kwam er al eerder een Easy Summer Bingo voorbij. Daaruit zijn de fijnste opdrachten gevist. De afgelopen weken kwam er vanuit de Community een hoop input voor de invulling van deze maanden en van daaruit zijn de opdrachten voor de Easy Summer Bingo ontstaan.
Genieten staat voorop, maar we houden wel aandacht voor onze mentale & fysieke gezondheid. 

Let’s do this!

Ga jij samen met mij de uitdaging aan om tijdens de zomermaanden een beetje voor jezelf te blijven zorgen? Mijn persoonlijke doel voor de komende weken is om NIET aan te komen deze vakantieperiode. Afvallen zou mooi zijn, maar ik wil minimaal op hetzelfde gewicht blijven. Daarnaast wil ik lekker in beweging blijven en voor mezelf zorgen op mentaal vlak. Want: Een fijn gevoel in je hoofd is de basis voor alle doelen die je wilt bereiken

Voor de Cactus Carina Easy Summer Challenge ontvang je 50 opdrachten voor 62 dagen. Je zult dus niet dagelijks iets moeten doen, maar LET OP: Sommige opdrachten betreffen meerdere dagen! Om alle opdrachten van de bingokaart uit te voeren, zul je dus wel een globale planning moeten maken. 

In samenwerking met Storytel

In de Storytel app vind je 60.000 luisterboeken. Ook vind je er ook veel e-books. De boeken kun je altijd en overal luisteren via telefoon of tablet. Het handige is dat je ook zonder internetverbinding nog je boek kan luisteren. Binnen de app kun je het boek downloaden zodat je het vervolgens overal wanneer je wilt offline kunt beluisteren. Handig voor tijdens het hardlopen, voor onderweg of in situaties waarin je even geen verbinding hebt zoals bijvoorbeeld het vliegtuig.

Als challenger, community-lid, volger of lezer van mijn blog mag ik je 30 dagen gratis luisteren via Storytel aanbieden. Je maakt super gemakkelijk een account aan en je zit nergens aan vast. Elk moment kun je het abonnement opzeggen of weer aanzetten, alles is gericht op je eigen keuzes. 

Ik schreef er al eerder een blog over.

Na afloop van de Zomerbingo volgt een prijzenfestijn waarbij je onder andere kans maakt op 3 maanden gratis Storytel!

(Let op: Dit aanbod geldt alleen voor nieuwe Storytel-abonnees. Zodra de actieperiode voorbij is, wordt je proefabonnement automatisch omgezet naar een regulier abonnement, overeenkomstig met de gebruikersvoorwaarden en prijzen zoals aangegeven op de website van Storytel. Je kunt je abonnement op elk gewenst moment zelf stopzetten. ).

Disclaimer: Dit artikel is geschreven in samenwerking met Storytel. Ook staat er een affiliate link in het artikel.

Wat kost het?

De zomer-challenge is GRATIS! Het enige dat je hoeft te doen is je aan te melden voor de Easy Summer Bingo via de knoppen op deze pagina. Daarna ontvang je een email waarin je gevraagd wordt om je aan te melden voor 30 dagen gratis Storytel. Wanneer je die stap hebt voltooid, doe je gratis mee!

Prijzen

De focus van deze Challenge ligt niet op competitie. Je strijdt niet TEGEN iemand, je doet het voor JEZELF! Heb jij op 31 augustus alle vakjes doorgestreept? BINGO! Onder alle winnaars van de Challenge worden leuke prijzen verloot! 

Hoe dan?

  • Vanaf vrijdag 1 juli gaan we met z’n allen aan de BINGO! Ik ben excited en doe met je mee, voor mezelf blijven zorgen tijdens de vakantie-periode!
    Je schrijft je vóór vrijdag 1 juli in via de meedoen-knoppen op deze pagina.
  • Na inschrijving ontvang je inloggegevens voor de besloten Cactus Carina Community. Want wie iets wil veranderen heeft een doel nodig én support! In de Community worden ervaringen en tips uitgewisseld, steunen we elkaar en motiveren we elkaar om samen onze doelstelling te behalen. Heel handig!
  • Ook ontvang je een email waarin je gevraagd wordt om je aan te melden voor 30 dagen gratis Storytel. Wanneer je die stap hebt voltooid, doe je gratis mee!
  • Wanneer jij een Storytel-account hebt aangemaakt ontvang jij de Cactus Carina Easy Summer Bingo kaart in je mailbox. Hierop vind je 50 opdrachten die jou deze zomer helpen lekker(der) in je vel te zetten, in beweging te blijven en je bewuste keuzes te laten maken.
  • Kies elke dag een opdracht uit waarvoor je die dag bewust ruimte maakt. Je kiest zelf op welke dag je welke opdracht uitvoert. 
  • Wanneer je de de opdracht van de dag hebt volbracht, streep je dat vakje door
  • Na deze Easy Summer Bingo wordt jou gevraagd om via de website aan te geven of jij aan alle opdrachten hebt voldaan, BINGO!
  • Heb jij op 1 september alle vakjes doorgestreept? BINGO! Je dingt dan mee naar het winnen van leuke prijzen!

Zegt het voort

“Als anderen van je doelen weten, houd je ze langer vol”

Nodig je vrienden of vijanden, kennissen, buren of geliefden uit om de uitdaging ook aan te gaan! Want.. hóe gaaf zou het zijn als er óveral in Nederland ge-bingo-d wordt! Dat we met z’n allen heel bewust (en misschien soms met mate) genieten van deze zomermaanden!

*Sidenote! Ik zou het tof vinden als ik iets mee krijg van jouw Easy-Summer-momenten.
Deel jij een opdracht op Instagram? Tag dan @fitscarina en gebruik #easysummerbingo