fbpx

Cactus Carina

Cactus Carina Challenge Maart; 10 x 10k Wandel Challenge

Cactus Carina X Lymph&Co:
10 x 10k Wandel Challenge

Van 1 tot en met 19 maart 2023 wandelen we met z’n allen 10 x 10km voor het goede doel!
100% van de opbrengst van deze challenge gaat naar Stichting Lymph&Co

Waarom Lymph&Co?

Voor lymfeklierkanker is nog te weinig aandacht en er zijn nog onvoldoende goede behandelingsmogelijkheden. 
1 op de 50 mensen krijgt in zijn/haar leven de diagnose lymfeklierkanker 
 

Mijn moeder
Helaas is mijn moeder een van die 50. Ruim 8 jaar geleden werd zij totaal onverwachts  gediagnostiseerd met deze ziekte en sindsdien is er veel gebeurd. Opnames, chemokuren, immunotherapieën en vele onzekere momenten. 

Zij zal hiervan niet kunnen genezen, maar door allerlei nieuwe ontwikkelingen zijn er steeds meer mogelijkheden tot levensverlengende behandelingen. Destijds werd ons door artsen direct duidelijk gemaakt hoe belangrijk die ontwikkelingen zijn voor kans op (over)leven

 

Stichting Lymph&Co steunt grensverleggend onderzoek om de behandeling van lymfklierkanker te verbeteren. Lymph&Co gelooft in innovatie als oplossing voor de huidige maatschappelijke uitdagingen op het gebied van gezondheid. De sleutel hiervoor is excellentie: de beste ideeën van de beste onderzoekers bieden de beste oplossingen voor mens en maatschappij. 

Mijn broer
Mijn broer Simon Keizer is sinds 7 jaar een van de ambassadeurs voor de stichting Lymph&Co en doet al enkele jaren -vaak ongetraind- mee aan het sportevenement 
De Hollandse 100 om daarmee donaties te werven die voor 100% worden gebruikt om onderzoek naar lymfeklierkanker te financieren!

Samenwerking
Genoeg reden voor mij om de samenwerking met Lymph&Co aan te gaan en samen te proberen om zoveel mogelijk donaties te werven en tegelijkertijd lekker in beweging te blijven! Win-Win!

De Hollandse 100
10 x 10k Wandel Challenge

 De Hollandse 100 is een OER-Hollandse winterduathlon van Lymph&Co waar samen wordt geschaatst (10km) en gefietst (90km) tegen lymfeklierkanker. Deze 7e editie van dit fantastische OER-Hollandse 100 evenement kent verschillende onderdelen. In samenwerking met Cactus Carina zal aan de 7e editie in 2023 het onderdeel ‘Wandelen‘ aan dit evenement worden toegevoegd.

Van 1 tot en met 19 maart wandel je 10 keer 10 kilometer!

Je bepaalt zelf waar en wanneer je die 10 keer 10 kilometer wandelt. 

Evenement

*Zou het niet leuk zijn als jij die laatste wandeling van 10 kilometer samen met ons loopt op zondag 19 maart op het Hollandse 100 evenement in het Thialf stadion in Heerenveen?!
Denk daarbij aan OER-Hollands entertainment, hapjes en aankleding.
Tijdens het evenement De Hollandse 100 zullen er optredens zijn, dj’s, kids entertainment en andere activiteiten. Het is een echt familie event, dus neem hen gerust mee! 

*Na inschrijving kun je via een formulier aangeven of jij interesse hebt om jouw laatste 10km op 19 maart gezamenlijk wilt lopen tijdens het Hollande 100 evenement in Thialf Heerenveen. Reserveer deze datum dan alvast in je agenda!

Na inschrijving wordt er voor jou een eigen actiepagina aangemaakt die jij vervolgens kunt delen met jouw omgeving zodat je op die manier extra donaties kunt werven en via jouw pagina stichting Lymph&Co steunt. 

Voor de deelnemer die de meeste donaties ophaalt, de deelnemer die het hoogte bedrag binnensleept en voor de deelnemer die de leukste wervingsactie bedenkt zijn trofeeën en leuke prijzen te winnen! 

Meedoen?

Meedoen doe je natuurlijk voor jezelf, maar vooral voor iedereen die lymfeklierkanker heeft of heeft gehad door zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar lymfeklierkanker. 
Dankzij alle donaties aan Lymph&Co is de financiering voor 8 (!) onderzoeksprojecten gerealiseerd, maar meer onderzoek is hard nodig en met de 7e editie van De Hollandse 100 hopen we een goede aanzet te kunnen geven voor een volgend onderzoeksproject. 

Je kan individueel of in teamverband meedoen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd, dus schrijf je in met je collega’s, vrienden of familie!

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld voor de 10 x 10k wandelchallenge bedraagt € 12,50. Al het geld gaat naar onderzoek.

 

Doel

Het doel van Lymph&Co is financiering van fundamenteel onderzoek naar de aard en behandeling van lymfeklierkanker en meer aandacht genereren voor deze vorm van kanker. Het streven is om de meest vooraanstaande hematologen die bezig zijn met onderzoek naar lymfeklierkanker te voorzien van middelen die hen de mogelijkheid geven dit onderzoek over de hele wereld uit te voeren. Lymph&Co is opgericht door Bernhard van Oranje die zelf lymfeklierkanker heeft gehad. Hieronder zijn verhaal.