fbpx

Cactus Carina

Cactus Carina Challenge Juni 22

Het is bijna zomer

We genieten inmiddels al enkele weken van zonnige dagen en de terrassen zitten vol. Natuurlijk willen we het hele jaar door lekker in ons vel zitten, maar in de zomer ligt de ‘noodzaak’ misschien nét iets hoger. 

Zoek jij naar de motivatie die je hard nodig hebt om nog wat kilo’s kwijt te raken voor de zomer?
Betrap jij jezelf erop dat je wederom had bedacht dat je het ‘deze zomer helemaal anders zou doen’, maar heeft jouw poging niet langer dan 2 weken geduurd? Daar baal je van, want je wilde meer dan dat. Je weet dat je meer in je hebt, maar je vindt het moeilijk..

Samen

Wil jij in de komende tijd iets aan jouw gewicht veranderen? Centimeters kwijtraken en daardoor fitter worden? Doe dan mee met de Cactus Carina Challenge Juni!
Laten we het samen doen!
De Challenge zorgt er echt voor dat jij nog nét even dat zetje krijgt om wat centimeters kwijt te raken voor de zomer, dit kan jouw duwtje in de juiste richting zijn!

Feiten

Het blijkt dat vrouwen vaker doelen stellen die lastiger vol te houden zijn, waardoor mannen hun pogingen langer volhouden dan vrouwen.
De doelen van de mannen zijn vaak realistisch en concreet. Dus niet: ‘Dit jaar ga ik afvallen’, maar ‘Ik wil 5 kilo afvallen voor de zomer’.
Vrouwen zijn wél succesvoller als ze hun vrienden en familie over het voornemen vertellen of als ze worden aangemoedigd niet meteen op te geven als ze een keer in hun oude gewoontes vervallen.

Werken aan doelen doe je zelf, maar je hoeft het niet alleen te doen!

Ik weet het, het is niet makkelijk, maar daarin wil ik je wél uitdagen!
Ik wil je daarom vragen of je samen met mij de uitdaging aangaat om in de maand juni enkele centimeters in omvang te verliezen

Hoe dan?

Vanaf woensdag 1 juni gaan we met z’n allen een maand lang werken aan het verliezen van centimeters vóór de zomermaanden.  Ik ben excited en doe met je mee, knállend (en slanker) richting die zonnige maanden!
Je schrijft je vóór 1 juni in via de meedoen-knoppen op deze pagina.
Enkele dagen voorafgaand aan de challenge ontvang je via email informatie om je voor te bereiden op de Challenge. Je vindt in die email onder andere ook een link naar de besloten Facebook Community-pagina waar je lid van kunt worden. Wie iets wil veranderen heeft een doel nodig én support! In de Facebook Community worden ervaringen en tips uitgewisseld, steunen we elkaar en motiveren we elkaar om samen onze doelstelling te behalen. Heel handig! 

Op de eerste dag van de Challenge zal ik je vragen om je omvang te meten op verschillende plaatsen.
Na de laatste dag van de Challenge zal ik je vragen om dit opnieuw te doen. Niemand anders hoeft van jouw gegevens te weten. 

Wat kost het?

Om mee te doen investeer jij € 10,- (dat is 1,5 pizza).
Ben jij op 1 juli in centimeters afgevallen, dan heb jij de Challenge behaald.

Verdien jouw inlegbedrag alvast terug!

Word Cactus Carina ambassadrice door je aan te melden bij mijn gratis affiliate-systeem. Je ontvangt een link die jij kunt verspreiden onder iedreen die je kent. Voor iedere persoon die zich via jouw link aanmeldt voor de Juni-Challenge, ontvang jij 10% commissie! Zo kun jij zelfs jouw investering in de Challenge terugverdienen vóórdat de Challenge is begonnen!
Meld je snel aan via deze link!

Prijzen

De focus van deze Challenge ligt niet op competitie. Je strijdt niet TEGEN iemand, je doet het voor JEZELF! Ben jij op 1 juli centimeters kwijt geraakt?
Dan ben je een winnaar! Onder alle winnaars van de Challenge worden leuke prijzen verloot!

Inhoudelijk

Hoe jij jouw Challenge in gaat vullen is helemaal aan jezelf. Voorafgaand aan de Challenge stel je je eigen doelen op. Je mag deze delen in de Community. Je kunt er om advies vragen, tips delen, ervaringen uitwisselen. Hier staat de welbekende stok achter de deur, want.. hier zitten we allemaal in hetzelfde schuitje
De focus ligt deze maand op voeding en er zal dan ook vaak gevraagd worden om recepten te delen. Zelf zal ik elke week 2 recepten met je delen om vervolgens in te plannen in je week. Samen zorgen we ervoor dat we elkaar motiveren in inspireren om door te zetten en zo te werken naar eenieders persoonlijke doel. 

Zegt het voort

“Als anderen van je doelen weten, houd je ze langer vol”

Nodig je vrienden uit om de uitdaging ook aan te gaan!

Dit kun je doen door de MEEDOEN-Template die je ontvangt na inschrijving te delen in je stories en daar 3 vrienden in te taggen! Wanneer je @fitscarina daar ook in tagt, kan ik jouw enthousiasme volgen!  (Je kunt daarbij jouw eigen affiliate-link gebruiken. Verdien jouw investering in de Challenge alvast terug vóórdat de Challenge is begonnen!)
Uit alle deel-acties wordt een extra prijs verloot!