fbpx

Cactus Carina

100 dagen tot de Kerst

100 dagen tot de Kerst

Nog 100 dagen tot de kerst

Stel je voor dat je tegen de kerst vol energie, vitaliteit en zelfvertrouwen bent. De Cactus Carina App is jouw geheime wapen om dit te bereiken. Voor slechts € 19,95 kun je de komende 100 dagen (/ tm 24 december) genieten van onbeperkte toegang tot deze handige app die speciaal is ontworpen om jou te helpen je gezondheidsdoelen te bereiken.
 

Lekker in je vel zitten en jezelf zelfverzekerd voelen, zonder aan diëten te hoeven denken. Met de Cactus Carina App kun je dit bereiken, zonder jouw voedingspatronen volledig te moeten veranderen. 

 

Calorietekort

Om af te vallen hanteer je een negatieve energiebalans. Je verbruikt dan meer calorieën dan dat je inneemt. Oftewel: een calorietekort. De focus dient dus te komen te liggen op het verminderen van het aantal calorieën. Maar daarvoor moet je wel weten wat je allemaal binnenkrijgt. Ik weet dat het lastig is om bij te houden, maar de gepersonaliseerde Cactus Carina App neemt al het rekenwerk voor je uit handen! De ruim 1700 recepten in de app worden automatisch afgestemd op wat jij nodig hebt, rekening houdend met jouw doelstellingen en voorkeuren. Zo hoef je niet meer zelf te rekenen om uit te komen in je calorieën.

Cactus Carina App

Met de Cactus Carina App kun je op een makkelijke manier eten, maar tevens je doelstellingen behalen. Calorieën tellen is niet meer nodig. De app zet je weekmenu volledig automatisch voor je klaar en houdt daarbij rekening met jouw persoonlijke doelstelling en voorkeuren (bv het gewenste aantal eetmomenten, voedingsvoorkeuren, allergieën, etc.), volledig gepersonaliseerd naar jouw berekende calorietekort.
Je ontvangt je persoonlijke voedingsschema in een handige app. Het voedingsplan wordt samengesteld uit meer dan 1700 lekkere recepten, genoeg keuze dus!
Je kunt eenvoudig maaltijden wisselen of eigen maaltijden samenstellen en zo zelf kiezen voor wat je lekker vindt. De recepten bevatten een duidelijke ingrediëntenlijst en bereidingswijze en je kunt ook gemakkelijk je eventuele gezinsleden meenemen in het voedingspatroon. In de app maak je heel gemakkelijk een boodschappenlijstje, je kunt de boodschappen zelfs direct naar de online winkelwagen verschuiven en thuis laten bezorgen als je dat zou willen.

Ben jij klaar voor die verandering? Maak kennis met de Cactus Carina App door middel van deze eenmalige aanbieding!

  • Géén instapkosten!
  • Na afronding van de betaling ontvang je de link naar de Online intake
  • Na de online intake ontvang je toegang tot de Cactus Carina App tot en met 24 december
  • Gebruik van de Chatfunctie binnen de Cactus Carina App
  • € 0,19 per dag
De aanbieding verloopt automatisch na 24 december. Je zit niet vast aan een abonnement en er wordt niets verlengd.